Бурим Ислами

Бурим Ислами дипломирал на Факултетот за уметности на Универзитетот во Тетово, отсек графички дизајн. Работи како веб и график диазјанер во компанијата "iSolve". Тој е основач на групата „Kodra Freeriders“ преку која го промовираат зимски туризам во Попова Шапка, а истовремено се посветени и на подобрување на условите во истиот центар.

Сподели: