Ахмед Абдулаи

Ахмед Абдулаи магистрирал на Факултетот за современи науки и технологии при УЈИЕ, каде истовремено и работи како развивач на софтвер.

Сподели:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin