Земри Сулемани

Земри Сулемани, по професија архитект, и е ко-основач на студиото за архитектура „ПИКА“. Додипломски студии ги завршил на Универзитетот на Тетово и е активен во невладиниот сектор како волонтер. Во моментов е вклучен во управувањето со неколку ИПАРД проекти на Европската Унија во Северна Македонија.

Сподели: