Фисник Мусаи

Фисник Мусаи е одговорен за планирање на електрична мрежа на Баварија и работи во компанијата "Бајернверк АГ" во Германија. Дипломиран во областа на електро-инженерстбо и информатичка технологија на Техничкит Универзитет во Виена.

Сподели: