Ahmed Abdullai

Ahmed Abdullai ka magjistruar në Fakultetin e Shkencave dhe Teknologjive Bashkëkohore pranë Universitetit të Evropës Juglindore, ku edhe njëkohësisht punon si zhvillues softueri.

Shpërndaje:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin