Mentar Mahmudi

Mentar Mahmudi punon si hulumtues i inteligjencës artificiale pranë Audi-së në Gjermani. Ai ka doktoruar në Universitetin e Kalifornisë në robotikë. Është president i asociacionit për arsim Penda dhe themeluesi i BarCamp Tetovës.

Shpërndaje: