Vlora Akiki

Vlora Akiki është Koordinatore në RMV për rrjetin EducationUSA e financuar nga Deartamenti Amerikan i Shtetit. Studimet master i ka kryer ne SHBA në Administratë Publike – Menaxhment.

Është aktiviste me interes të lartë për të drejtat e grave, çështjet mjedisore dhe sociale. Në të njëjtënkohë është edhe Sekretare Gjenerale në RMV e organizatës joqeveritare ndërkombëtare IWPG si dhe Këshilltare akademike në Këndin Amerikan në Tetovë.

Shpërndaje: