Zeqir Vica

Zeqir Vica punon në Washington D.C në fushën e energjisë solare dhe ndërtimin e infrastrukturës për vetura elektrike. Shkollimin fillor dhe të mesëm e ka kryer në Tetovë dhe ka studiuar artet dramatike në Tetovë dhe grafikën në Shkup.

Që në moshë shumë të re është angazhuar me aktivizëm politik në organizata të ndryshme në sektorin civil në Republikën e Maqedonisë së Veriut, dhe në Lëvizjen Vetëvendosje! në Kosovë. Në vitin 2016 dhe 2020 u angazhua në fushatën presidenciale të Bernie Sanders në SHBA.

Shpërndaje: