Blendi Hodai

Blendi Hodai është student dhe aktivist shumë i zëshëm për të drejtat e të rinjve në vend. Në 2017 e themelon lëvizjen më të madhe të nxënësve “UNSHM” dhe e udhëheq atë për 4 vite ku e shndërroj zërin e nxënësve në aparat për realizimin e kërkesave dhe të drejtave të tyre. Në vitin 2020, zgjedhet si drejtor i platformës “Teen Talks” për fuqizimin e zërit të të rinjve. Për momentin, është i kyçur në aktivitete të ndryshme me BE dhe OKB.

Shpërndaje: