Agon Memedi

Agon Memedi është hulumtues në fushën e shkencave kompjuterike në Universitetin Teknik të Berlinit. Studimet master i ka kryer në Gjermani, ku edhe vijon studimet e doktoraturës. Ai është përfitues i programeve Erasmus Mundus (nga Komisioni Evropian), dhe Fulbright (nga Departamenti i Amerikan i Shtetit). Agoni është bashkëthemelues dhe nënkryetar i Asociacionit për Edukim “Penda”.

Shpërndaje: