Ngadhnjim Mehmeti

Ngadhnjim Mehmeti në vitin 2004 hapi studion për dizajn dhe reklama EGGRA në Shkup. Ka realizuar fushata publicitare dhe identitete vizuale për klientë si Albtelecom, Tring, Posta e Maqedonisë, etj. Ka punuar si ligjërues i dizajnit grafik dhe teknologjive të shtypit në Accademia Italiana – Institutin e Dizajnit dhe Modës në Bangkok, Tajlandë. Është fitues i disa çmimeve ndërkombëtare për dizajn të posterave. Nga viti 2013 është aktivist dhe bashkëthemelues i Lëvizjes Eco Guerilla në Tetovë.

Shpërndaje: