Elmedina Abdullahi

Elmedina Abdullahi është bibliotekiste e licencuar. Ajo ka magjistruar në Administratë Publike në UEJL. Është aktiviste me interes të madh për çështjet mjedisore dhe sociale. Bashkëthemeluese e organizatave si Lëvizja Nëna dhe Fëmija, Asociacionit për Edukim Penda dhe BarCamp Tetovë.

Shpërndaje: